Om oss

Siden oppstarten i 1978 har Peab K. Nordang vært i kontinuerlig utvikling, både med hensyn til ansatte og kompetanse, oppdragsmengde og kompleksitet.

Selskapet er organisert med hovedkontor på Stranda, og med avdelingskontor i Ålesund og i Ulsteinvik. Firmaet er i dag en av de ledende entreprenørene i distriktet og profileres under navnet Peab - K. Nordang.

Vi utfører alle entrepriseformer i offentlig og privat sektor. Vi bygger leilighetsbygg, skoler, hotell, kontorbygg, industribygg, kaier, broer og noen spesialkonstruksjoner som for eksempel innen vannkraftanlegg.

En av våre spesialiteter er effektiv elementmontasje, både i egne prosjekter og som underentreprenør for andre entreprenører.

Med høy kvalifisert personell innen betong, tømring og snekring, utfører Peab K. Nordang oppdrag innen service, rehabilitering og ombygging på alle typer bygg. Vi har moderne og effektivt utstyr for alle typer kranoppdrag med både mobilkraner og kranbiler.

Korte fakta

Etablert med kontorer på Stranda, Ålesund og Ulsteinvik. Betjener markedet på Nordvestlandet. Utfører alle entrepriseformer innenfor offentlig og privat sektor. Omsetter for ca. 375 MNOK årlig. Har rundt 90 medarbeidere.

Forretningsetiske retningslinjer

Les mer om våre forretningsetiske retningslinjer (code of conduct)

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.