Om oss

Siden oppstarten i 1978 har Peab K. Nordang vært i kontinuerlig utvikling, både med hensyn til ansatte og kompetanse, oppdragsmengde og kompleksitet.

Selskapet er organisert med hovedkontor på Stranda, og med avdelingskontor i Ålesund og i Ulsteinvik. Firmaet er i dag en av de ledende entreprenørene i distriktet og profileres under navnet Peab K. Nordang.

Vi utfører alle entrepriseformer i offentlig og privat sektor. Vi bygger leilighetsbygg, skoler, hotell, kontorbygg, industribygg, kaier, broer og noen spesialkonstruksjoner som for eksempel innen vannkraftanlegg.

En av våre spesialiteter er effektiv elementmontasje, både i egne prosjekter og som underentreprenør for andre entreprenører.

Med høy kvalifisert personell innen betong, tømring og snekring, utfører Peab K. Nordang oppdrag innen service, rehabilitering og ombygging på alle typer bygg. Vi har moderne og effektivt utstyr for alle typer kranoppdrag med både mobilkraner og kranbiler.

Korte fakta

Etablert med kontorer på Stranda, Ålesund og Ulsteinvik. Betjener markedet på Nordvestlandet. Utfører alle entrepriseformer innenfor offentlig og privat sektor. Omsetter for ca. 375 MNOK årlig. Har rundt 130 medarbeidere.

Om Peab-konsernet

Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 ansatte og en omsetning på 61 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves.

ISO-sertifisering 9001:2015

Peabs styringssystem for bygg og anlegg er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015

Forretningsetiske retningslinjer

Les mer om våre forretningsetiske retningslinjer (code of conduct)

Peabs håndtering av personopplysninger

For Peab er det viktig at du skal føle deg trygg på at vi behandler
personopplysningene dine på en sikker og lovlig måte.

Mer informasjon