Jobb og karriere

Peab K. Nordang er en av de største entreprenørbedriftene i vår region, og en spennende arbeidsplass for mange yrkesgrupper.

Vi engasjerer til enhver tid rundt 90 medarbeidere. Yrkesgrupper som er representert er tømrere, betongarbeidere, lastebilsjåfører, mobilkranførere, ingeniører, sekretærer og personalmedarbeidere.

Vår aktivitet er primært i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, med hovedvekt på Sunnmøre. Våre byggeoppdrag er alt fra kaier til leilighetskomplekser, kjøpesentre, skoler, barnehager, omsorgssentre, industribygg, renseanlegg, hoteller, bruer, idrettsanlegg med mer. I tillegg har vi egne lastebilkraner og mobilkraner som brukes både på egne prosjekter og som utleie til eksterne kunder. Vi utfører montering av betongelementer både på egne prosjekter og for andre kunder.

K. Nordang ønsker til enhver tid å ha de beste fagpersonene som er tilgjengelige, både håndverkere og funksjonærer. Vi ønsker en andel på opp mot 10 prosent lærlinger av alle ansatte håndverkere. Vårt mål er å være et klart førstevalg for flinke og ambisiøse elever når en yrkeskarriere skal planlegges.

 

EN FREMTID HOS OSS?

Ledige stillinger i Peab K. Nordang

Anleggsleder søkes til Ulsteinvik

Vi søker etter anleggsleder med ledererfaring og gode samarbeidsevner. Det er en fordel med praktisk erfaring innen bygg og anlegg. Søknadsfrist. 1. mars 2020.

Formann søkes til Ulsteinvik

Vi trenger flere dyktige medarbeidere til vårt avdelingskontor i Ulsteinvik! Vi søker etter formann både innen betongfaget og innen tømrerfaget. Søknadsfrist 1. mars 2020.

Prosjektleder søkes til Ulsteinvik

Har du erfaring med prosjektledelse? Vi søker etter prosjektleder til vårt avdelingskontor i Ulsteinvik. Søknadsfrist 1. mars 2020.

Ta kontakt med

Elise Kristin Gjermundrød

HR-sjef

Telefon: +47 950 81 668

Ledige stillinger i Peab

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.