Fagarbeider (tømmer eller betong)

Søkes til Ålesund, Stranda, Ulsteinvik

På grunn av mange nye spennende prosjekter ønsker vi å forsterke vårt fagmiljø med flere nye kolleger. Som fagarbeider hos oss vil du jobbe tett sammen med gode kollegaer, kunder, samarbeidspartnere og underentreprenører. Du vil ha en viktig rolle i gjennomføring og ferdigstillelse av våre prosjekter til rett tid og rett kvalitet.

 

Vi har et godt team med både yngre og mer erfarne kolleger.

 

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser. En forutsetning for vår videre suksess er våre ansattes faglige utvikling. Hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. 

 

Dersom du har stor interesse for faget og kjenner deg igjen i våre kjerneverdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig vil du kunne trives hos oss.

 

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev, lang erfaring kan kompensere for manglende fagbrev
  • Interesse for faget
  • Norsk, muntlig og skriftlig
  • Erfaring fra større byggeprosjekt er en fordel, men ikke et krav
  • Forståelse for viktighet av HMS og KS på egen arbeidsplass

 

For å lykkes sammen med oss er det viktig med gode samarbeidsevner og at du viser initiativ. Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert med god gjennomføringsevne. 

 

Hva vi tilbyr

Hos oss vil du bli tilbudt konkurransedyktig lønn- og fordelspakke med gode utviklingsmuligheter i et godt fagmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr et inspirerende og trygt arbeidsmiljø med muligheten til å jobbe med bærekraftige og spennende løsninger for fremtiden.

 

Arbeidssted

Arbeidssted vil være på ulike byggeplasser på Sunnmøre. Vi har kontorer på Stranda, Ålesund og Ulsteinvik. Vi forsøker alltid å legge til rette for kortest mulig reisevei mellom hjem og arbeidsplass.

 

Søknadsfrist

Søknader blir vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

 

Kontaktperson

Anders Godø, HR Sjef Peab K. Nordang +47 99046924

Om oss

Peab K. Nordang er et datterselskap i Peab konsernet. Vårt hovedkontor ligger på Stranda, med avdelingskontorer i Ålesund, Ulsteinvik og Bergen. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi omsetter for ca. 700 MNOK årlig og er 145 ansatte. K. Nordang er godkjent lærebedrift og ca. 10% av våre ansatte er lærlinger

Peab er Nordens samfunnsbygger med ca 16 000 ansatte og en omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves.

Søknadsfrist 31.08.2022

 

Ledige stillinger i Peab