Betongsager

Søkes til Tromsø

Betongsagavdelingen i Bjørn Bygg AS, som har spesialisert seg på kjerneboring, betongsaging, wiresaging, fresing, sliping av betong, injisering av betong og karbonforsterkning - søker deg som har lyst og jobbe med akkurat dette. 

Vi er på jakt etter deg som;

  • Liker å jobbe med fysisk arbeid og er "handy"
  • er positiv, pliktoppfyllende og nøyaktig
  • har et særskilt fokus på HMS
  • kan jobbe selvstendig men trives sammen med andre

Som person er du interessert i å bidra til et godt arbeidsmiljø, er pålitelig og en god lagspiller.

Ønskede kvalifikasjoner;

  • Det er en fordel med erfaring fra byggeplass, gjerne betongsaging/kjerneboring eller erfaring som hjelpearbeider, men ikke et krav.
  • Førerkort kl. B er et krav, men du må gjerne har kl. BE + +
  • Du må trives med fysisk arbeid og være serviceinnstilt
  • Beherske norsk og eventuelt engelsk språk

Vi tilbyr tilpasset opplæring i et godt arbeidsmiljø, gode lønnsbetingelser med svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl. AFP, helseforsikring, reiseforsikring mm.

Høres dette interessant ut?

Registrer din søknad i vår rekrutteringsmodul eller ta kontakt med formann Bjørn Erik Aspenes for å sende søknad direkte / stille spørsmål om stillingen. Søknader blir vurdert fortløpende.

Kontaktinfo Bjørn Erik Aspenes, mobil 975 98 940, epost Bjorn.Erik.Aspenes@bjorn.no

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. I Peab finnes det store muligheter for personlig utvikling.
Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søknadsfrist 03.06.2022

Bjørn Bygg AS er et heleid datterselskap av Peab, et Nordisk konsern med 16 000 medarbeidere og en omsetning på 58 milliarder SEK. Peab i Norge er ca 1800 medarbeidere med en årlig omsetning på omlag 7,5 milliarder NOK. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi bærekraftige samfunn. 

Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Stokmarknes, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 430 ansatte og en årlig omsetning på omlag 1600 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer.

Ledige stillinger i Peab

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.